top of page
01 - A7402851 kopie.jpg
A7403625 kopie 2.jpg

Meggy's stem

Een stem met karakter. Energiek als je wil. Zacht als het moet. Stoer kan ook. Toegankelijk, betrouwbaar en warm klinkt het sowieso. Tenminste... Dat heb ik me laten vertellen ;-) Oh ja, en die Brabantse roots, die hoor je ook. 

 

Sinds een jaar of 10 breng ik verhalen en merken tot leven via mijn stem. Dit deed ik voor Van Tilburg, Canday, Kwantum en IKEA. Maar ook voor Erfgoed ’s-Hertogenbosch, Beam It Up, Tilburg University en Boekstart/ Huis73. Maak jij een commercial, corporate video, podcast, audioverhaal, voicemail of andere mediaproductie? Voor een goed verhaal ben ik te boeken. 

Geen agency. Geen accountmanager. Geen chatbot. Gewoon meteen 'met Meggy'.

Zodat je me direct kunt instrueren, de laatste scriptwijzigingen last-minute nog even appt, of een smiley stuurt wanneer je de audio binnen hebt :-)

PORTFOLIO

Werkwijze

Opname op locatie of levering vanuit mijn thuisstudio. Meteen aan de slag met jouw tekst of samen nog even sparren over het script - vanuit mijn veelzijdige ervaring in het communicatievak denk ik graag met je mee. Editing, audiomixage en mastering... uiteraard! Ook daar wordt voor gezorgd (lees hieronder: Mark's studio). Extra snelle levering, opgenomen in fases, een voorproefje op WhatsApp of andere off-road verzoeken? Kan ook! Met veel plezier duik ik de studio in. 

 

Tarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid tekst en waar het wordt uitgezonden. Mail of bel me met je verzoek, dan doe ik je een passend voorstel!

01 - A7402864-edited kopie.jpg

Mark's studio

Wie is Mark? Hij componeert voor film, theater en games. Ofwel: hij maakt muziek bij alle soorten media. En hij is mijn lief :-) Die high end studio is vooral zijn terrein. Hij heeft ook de oren en de techniek om mijn stem nog beter te laten klinken. Denk aan editing, audiomixage en mastering. De finishing touch, dat doet hij. En.. Voor wie écht iets eigens wil, schrijft hij dus originele muziek. Op maat gemaakt voor jouw verhaal.  Samen hebben we alles in huis. 

Technische specs

We nemen op met de Neumann TLM 103 condensator microfoon, door een originele Neve 1073 voorversterker, direct in de Apogee Symphony interface voor een zeer warm en kraakhelder geluid van de hoogste kwaliteit.

bottom of page